Anti-slip

Uw partner voor het anti-slip maken van trappen en andere gladde oppervlakken

Struikelen, uitglijden en vallen blijven de meest voorkomende oorzaken van arbeidsongevallen. Daarom is het belangrijk uw werknemers zoveel mogelijk te waarschuwen voor en beschermen tegen gevaarlijke en gladde oppervlakken en traptreden.

Bij SST zijn we gespecialiseerd in het behandelen van trappen en gladde oppervlakken door gebruik te maken van verschillende producten, al naargelang de toepassing. Zo maken we onder meer gebruik van anti-slip tape, anti-slip trapneuzen en trappanelen in glasvezel of inox en een bijzonder sterke anti-slip coating.

Onze anti-slip expert komt graag bij u langs voor een plaatsbezoek waarbij de potentieel gevaarlijke punten in kaart worden gebracht en waarbij u een (gratis) advies zal krijgen met betrekking tot de mogelijke oplossingen.

Plaatsbezoek aanvragen​

Tape

De snelste én goedkoopste manier om een gevaarlijke situatie meteen te verhelpen, zowel binnen als buiten.

Wij beschikken over een enorm uitgebreid aanbod aan anti-slip rollen waardoor we voor elke situatie een gepaste oplossing kunnen aanbieden: publieke ruimtes, vochtige en natte omgevingen, donkere ruimtes (glow-in-the-dark), ongelijke ondergronden (traanplaat), etc.

Daarnaast kan u een beroep doen op onze ervaren plaatsingsdienst voor een professionele installatie volgens de regels van de kunst

Bekijk ons aanbod 

Trapneuzen en panelen

Onze anti-slip profielen zijn uitermate geschikt voor montage op lastige ondergronden zoals hout en tapijt en voor de herstelling van beschadigde houten of betonnen oppervlakken. 

Beschikbaar in glasvezel of Inox en zeer eenvoudig te bevestigen door middel van schroeven of polymeerlijm.

De profielen zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes, kleuren en korreldiktes.

Voor een professionele installatie van uw anti-slip profielen kan u een beroep doen op onze plaatsingsdienst

Bekijk ons aanbod 

Coatings

Om grote oppervlakken te behandelen en deze anti-slip te maken is het gebruik van een anti-slip coating onontbeerlijk. 

Of het nu gaat om een zone met licht voetgangersverkeer of een zone met zwaar vracht- of heftruckverkeer, wij hebben het geschikte product hiervoor. Daarnaast is er een solvent-vrije variant beschikbaar die speciaal ontwikkeld werd voor gebruik in de voedingsindustrie.

Enkele toepassingen: de laad-en losplatformen die bij regen of negatieve temperaturen erg glad kunnen zijn, doorgangen waar vorkliften van buiten naar binnen rijden en hierbij veel water mee naar binnen brengen, werkplaatsen en smeerputten,...

In tegenstelling tot het plaatsen van een anti-slip tape of profiel is er wel enige ervaring vereist voor een correcte installatie van deze coatings, u kan echter steeds een beroep doen op onze ervaren plaatsers voor een optimaal resultaat

Bekijk ons aanbod