Veiligheid 

Uw partner voor het plaatsen van aanrijdbeveiliging, verkeersdrempels en spiegels.

Bij Safety & Spray Technics begrijpen we het belang van veiligheid op de werkvloer en in het verkeer. Daarom bieden wij een breed gamma kwalitatieve veiligheidsproducten aan, waaronder aanrijdbeveiliging, valbeveiligingverkeersdrempels en veiligheids- en verkeersspiegels

Onze plaatsingsdienst is opgeleid en uitgerust voor een snelle en professionele installatie van deze producten en er voor te zorgen dat ze geplaatst worden op de meest effectieve locaties om de veiligheid te maximaliseren.

We werken nauw samen met onze klanten om hun specifieke veiligheidsbehoeften in kaart te brengen en onze meest geschikte producten aan te bevelen. Neem gerust contact met ons op voor een gratis advies en offerte voor de installatie van onze veiligheidsproducten.

 

Aanrijdbeveiliging

Aanrijdbeveiliging - zoals rampalen, verkeerspalen en -barrières - is speciaal ontworpen om de impact van een aanrijding zoveel mogelijk te absorberen en de veiligheid van voetgangers, voertuigen, goederen en gebouwen te waarborgen.

Wij beschikken over een ervaren plaatsingsdienst die de installatie van de door u gekozen aanrijdbeveiliging graag voor haar rekening neemt.

Bekijk ons aanbod 

Verkeersdrempels

Snelheidsremmers zijn een eenvoudige maar effectieve oplossing om de snelheid van het verkeer af te remmen in risicovolle gebieden zoals bijvoorbeeld schoolomgevingen of parkeerterreinen.

Wij zijn gespecialiseerd in de plaatsing van verkeersdrempels op de openbare weg, in ondergrondse parkeergarages en op parkeer- en bedrijfsterreinen.

Ontdek hier wat wij voor u kunnen betekenen.

Bekijk ons aanbod 

Spiegels

Veiligheids- en verkeersspiegels verhogen de veiligheid op de weg en in uw bedrijf door de zichtbaarheid te verhogen op kruispunten en andere moeilijk zichtbare gebieden.

Wij zijn gespecialiseerd in de plaatsing van verkeers- en industriële spiegels in en op bedrijfs- en parkeerterreinen.

Ontdek hier wat wij voor u kunnen betekenen.

Bekijk ons aanbod 

Valbeveiliging​

Bij het werken op hoogte (  2,5 m )  is het gebruik van een ladder niet meer toegestaan volgens Europese regelgeving (EN 795) en dient er gebruik gemaakt te worden van valbeveiligingsmiddelen. Indien er geen collectieve beschermingsmiddelen beschikbaar zijn is het noodzakelijk om individuele beschermingsmiddelen te hanteren.

Contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Contact